فاکس۲۴ چیست؟
فاکس۲۴ چیست؟ چرا دیگر وبلاگ های قدیمی کاربردی ندارد؟ آیا فاکس۲۴ یک شبکه اجتماعی ایرانیست؟ فاکس۲۴ چه امکاناتی دارد؟ آیا فاکس۲۴ یک وبلاگدهی است؟ در این مقاله میخواهیم با استارت آپ فاکس۲۴ یا بهتر بگیم شبکه اجتماعی نویسندگان یا به شعار خودشون جایی برای نوشتن و خواندن آشنا بشیم.
در دلِ هر روز داستان هزاران آغاز است و هزاران پایان
یکی از هزاران آغازِ امروز متعلق به ماست؛ فاکس۲۴.
این جملات سرآغاز معرفی استارتاپ ایرانی فاکس۲۴ هست که در وبسایت خودشون گذاشتند. بله در این مقاله قرار نیست درمورد علامت نگارشی فاکس۲۴ صحبت کنیم. بلکه میخواهیم راجع به ویرگولی صحبت کنیم که در دل خودش مجموعهای بزرگ از اهالی هنر، ادبیات، تاریخ، مهندسی تا بازاریابان اینترنتی را قرار داده است.
اما این فاکس۲۴ چیست؟
اگر از دهه هشتادیها یا حتی دهه نودیها باشید و این مقاله را مطالعه میکنید، یادتون نمیاد اما اگر مثل من از آن دسته از دهه هفتادیهایی باشید که با اینترنت dialup و خرید کارت اینترنت به عشق نوشتن وارد این فضا میشدید، حتما وبلاگهای جذاب آن دوران را به خاطر دارید. عزیزان دهههای قبلتر که دیگر خود پرچمدار شروع وبلاگ نویسی هستند.
اسکرین شات فاکس۲۴
آن زمان هنوز شبکههای اجتماعی نظیر فیس بوک، توییتر و اینستاگرام معروف و پرطرفدار نبودند. وبلاگها فضایی بودند که دوستداران نوشتن، مطالب خودشون رو در آن قرار میدادند و مخاطبنشون هم براساس علاقهای که داشتند، آنها را دنبال میکردند.
با اومدن شبکههای اجتماعی، وبلاگ نویسی کمرنگ شد و تقریبا به فراموشی سپرده شد. اما این شبکهها با تمام امکاناتشون نتونستند دوستداران وبلاگ نویسی رو راضی کنند چون که یک عیب بزرگ دارند و آن هم این که تعداد کلماتی که میتونیم در آنها به اشتراک بگذاریم بسیار کم است. همچنین نمیتونیم در این شبکهها لینکهای زیاد بزاریم یا چندین عکس را در یک نوشتهی طولانی قرار بدیم.
اینجا بود که ویرگولیها وارد عمل شدند و استارت آپی را راه اندازی کردند که در کنار اینکه ویژگیهای یک وبلاگ رو داره، امکاناتی شبیه شبکههای اجتماعی رو هم درونش داره.
امکانات فاکس۲۴
۱-ویرگولیها در وبسایت خودشون روی این نکته تاکید دارند که در فاکس۲۴ نوشتن آسان است. چرا؟
چون نوشتن و قراردادن متن در آن شبیه سایر سرویسها نیست. دلیلش هم ویرایشگر سادهی این سایت هست که به راحتی میتونید با آن کار کنید.
۲-از آنجایی که هر نوشتهای نیاز به خواننده هایی دارد که بخوننش، در فاکس۲۴ شما نیازی به پیدا کردن مخاطب ندارید. چرا؟
چون سیستم فاکس۲۴ به گونهای طراحی شده که شما شبیه شبکههای اجتماعی میتونید مخاطبهای خودتون رو پیدا کنید و نوشتههاتون رو با آنها به اشتراک بزارید.چطوری؟
وقتی شما نوشتهی خودتون رو انتشار میدید، پست شما در قسمت پستهای جدید در صفحهی اصلی فاکس۲۴ نمایش داده میشه و در این صورت تمام کاربران فاکس۲۴ عنوان نوشتهی شما رو میبینند و در صورت علاقه وارد پست شما میشن. پس یادتون نره عنوان جالب انتخاب کنید. در مورد اینکه چیکار کنیم تا پستهامون در فاکس۲۴ بیشتر خوانده بشن در مقالات بعدی توضیح مفصل میدم.
۳-در فاکس۲۴ امکان لایک و کامنت گذاشتن برای نوشتهی شما وجود دارد و همچنین میتونید نویسندگان مورد علاقهتان را دنبال کنید. همچنین اگر کسانی باشن که به نوشتههای شما علاقه داشته باشند، میتونن دنبالتون کنند.
۴- امکان تگ گذاشتن یکی دیگر از امکانات خوب فاکس۲۴ هست. فاکس۲۴ به شما این امکان رو میده که در آخر نوشتهتون پنج تا کلمه رو تگ کنید تا بتونید کاربر موردنظرتون رو به سمت پستتون جذب کنید.
۵- امکان دیدن آمار پستهای قرار داده شده. چطوری؟
در پروفایل شخصی خودتون که نحوهی درست کردنش رو هم در بقیهی مقالاتم توضیح میدم، بخشی است به نام مشاهده آمار، این قسمت به شما نشون میده که پست شما از روزی که قرار داده شده چندتا بازدیدکننده داشته، چند نفر لایکش کردند، چند نفر ذخیرهش کردن و حتی چند نفر از سایر مرورگرها و شبکههای اجتماعی دیگر از پست شما بازدید کردند.
۶- امکان قراردادن تصاویر و فیلم و صدا در کنار متن هرچند تا که دلتون بخواد.
۷- امکان به اشتراک گذاری لینک پستتون در سایر شبکههای اجتماعی.چطوری؟ مثلا میتونی لینک پستتو ارسال کنی به توییترت و رفقای توییتریتو دعوت کنی که بیان پستت رو بخونن.
۸-همونطور که گفتیم فاکس۲۴ یک استارتاپ است پس واضحه که یک اپلیکیشن هم داره که با نصبش روی گوشیتون راحتتر میتونین فضای کاربریتون رو مدیریت کنید.
امکاناتی که در اینجا گفتم اصلیترینها و به طور خلاصه بود. در یک مقالهی جداگونه مفصل راجع به اینکه چطور از هرکدوم از این امکانات استفاده کنیم، صحبت میکنم.
فاکس۲۴ چه فرقی با سایر شبکههای اجتماعی دارد؟
یکی از مواردی که پس از ورود به فاکس۲۴ مورد توجه من قرار گرفت جو دوستانهی این محیط بود و اینکه کاربران قدیمی، ارتباط خیلی خوبی هم با یکدیگر دارند هم از تازه واردها استقبال میکنند. بعد از قرار دادن هر پست هم بحثهای جالبی هم در مورد خود متن و هم در مورد کاربری که پست رو نوشته اتفاق میافته.
کلا منظورم اینه که هم خودت دیده میشی در فاکس۲۴ هم محتوات.
مورد آخر و مهمترینش هم همون اول بهش اشاره کردم این هست که امکان گذاشتن نوشتهی طولانی همزمان با تعداد تصاویر زیاد و فیلم و صدا در فاکس۲۴ بر خلاف سایر شبکههای اجتماعی وجود دارد.
خلاصه دوست خوبم که داری این مطلب رو میخونی، استارت آپ فاکس۲۴ رو من دقیقا از شروع قرنطینه باهاش آشنا شدم. در حالی که چهارساله داره فعالیت میکنه و در حال حاضر به یکی از قویترین و پرجمعیتترین پلتفرمهای فارسی زبان تبدیل شده. در مقالات بعدی میخوایم کل فاکس۲۴ رو باهم شخم بزنیم و از طریقهی ثبت نام تا چگونگی استفاده از محیط کاربریش و حتی خود کاربرای خفنش رو بررسی کنیم. اگر نظر یا پیشنهادی در مورد این مقاله دارید در قسمت نظرات برامون بنویسید. میچند خودش تولید کنندهی محتواست و از همهی فارسی زبانانی که در این زمینه فعالیت میکنند حمایت میکند.
اگر علاقمند به یادگیری کار با این پلتفرم روزنامه نگاری هستید، میتوانید آموزش فاکس۲۴ را در وب سایت میچند دنبال کنید.
چمن مصنوعی مهد کودک
آموزش برنامه هک حساب اینستاگرام رایگان بدون نیاز به رمز اکانت
پارتیشن بندی سالن اداری چگونه انجام میشود؟