اعتیاد به گوشی یک دردسر است یا فرصت؟ فرصت دوباره اعتیاد به فضای مجازی
چه میزان روزانه از گوشی خود استفاده می کنید؟ میزان استفاده از گوشی در ساعات مختلف روز متفاوت است. هرکس بسته به شغل و موارد استفاده از تلفن درصدی از وقت خود را در تلفنهای هوشمند، در فضای مجازی سپری میکند. میتوان گفت اعتیاد به گوشی همراه بخاطر این است که این ابزار تقریبا تمام نیازهای روزانه ما به تکنولوژی را برطرف کرده است. ما میتوانیم همزمان در اینکه در تاکسی به سمت محل کار میرویم، ایمیلهای خود را چک کنیم. به دوستانمان پیام دهیم. نظرات و دیدگاهها و احساساتمان را با دیگران به اشتراک بگذرایم. میتوانیم از آخرین اخبار روز مطلع شویم. سطح دانش و آگاهی خودمان را با خواندن مقالههای گوناگون و دیدن عکسها و ویدئوهای انگیزشی، خبری، اطلاعات عمومی و همچنین گوش دادن به انواع پادکستهای مختلف بالا ببریم.
اعتیاد به گوشی یک دردسر است یا فرصت؟ فرصت دوباره اعتیاد به فضای مجازی
اهمیت دانستن آمار استفاده از گوشی برای کسب و کارها
امروزه تلفنهای هوشنمند تبدیل به ابزار قدرتمندی برای برقراری انواع ارتباطات متنی، صوتی و تصویری شدهاند. این ویژگی میتواند یکی از بهترین راه حلها برای استفاده بهینه در جهت ارتقا کسب و کارباشد. برای تجزیه تحلیل بیشتر و برنامه ریزی باید آمار دقیقی از زمانهایی که به طور متوسط هر شخص برای فضای مجازی اختصاص میدهد، داشته باشیم. باید بدانیم بطور متوسط هرکس تقریبا چه زمانی در فضای مجازی، چه زمانی در سایتهای خبری و ورزشی و چه مقدار در سایر فضاها سپری میکند. متاسفانه ابزاری دقیق برای بدست آوردن این اطلاعات نداریم. با بسط و گسترش نظرسنجیهای صورت گرفته در کشورامریکا میتوان به اطلاعات مناسبی دست پیدا کرد.
آمار جهانی استفاده از گوشی
طبق نتایج یک نظر سنجی توسط Review.org مشخص شد که ۶۵.۶ درصد آمریکاییها هرروز ۱۶۰ بار گوشی خود را چک می کنند. تقریباً همین تعداد (۶۵.۷٪) مردم در ایالات متحده اعتراف میکنند که شبها با گوشی خود میخوابند. ۳۲.۷٪ اعلام کردند بیشترازاینکه با شریک زندگی خود وقت بگذرانند در گوشی و فضاهای مجازی هستند. در واقع اعتیاد به گوشی فراگیر شده است.
نتاج حاصل از نظر سنجی که میزان استفاده مردم از گوشی را نشان میدهد
اگر در سطح جهانی بخواهیم این اعدا را بسط دهیم و تخمین بزنیم اعدا زیر بدست می آیند:
جمعیت مردم آمریکا در چهارم اکتبر ۲۰۲۰ تعداد ۳۳۰,۳۹۶,۲۴۸ نفر است
و جمعیت مردم جهان نیز تعداد ۷,۶۸۷,۰۸۳,۱۲۸ میباشد. نمودار زیر را درنظر بگیرید: مقایسه نسبت جمعیت مردم امریکا و سایر افراد کره زمین
این نمودار نشان میدهد که مردم آمریکا تنها ۷ درصد از جمعیت جهان را تشکیل میدهند. این درحالیست که میزان استفاده از گوشی در نقاط مختلف جهان متفاوت است. براساس قانون نمونه گیری در آمار میتوانیم فرض کنیم که تقریبا سه چهارم جمعیت جهان روزانه ۱۶۰ بار تفلن خود را چک میکنند. یعنی این تعداد از جمعیت بیشترین استفاده از گوشی را دارند. میتوان برای جذب درصدی از آنها برنامه ریزی و سرمایه گذاری انجام داد. همانطور که مشاهده نمودید این آمار و ارقام به ما کمک میکنند تا بتوانیم به آیندهنگری مناسب برای بهبود وضعیت کسبوکارها در فضای مجازی داشته باشیم.
آینده نگری برای بهبود کسب و کارها در فضای مجازی
فضای مجازی این امکان را در اختیار صاحبان مشاغل کوچک قرار میدهد، که با روشهای مخصوص خود توجه مصرف کنندگان را جلب کنند. روند شروع و گسترش کسب و کارهای کوچک و بزرگ در فضای مجازی باعث شده تا روزانه مقدار استفاده ازگوشی افزایش یابد. امکان شروع و گسترش فعالیتهای کوچک و خانگی را با کمترین هزینه فراهم نماید. همچنان که میدانید امروزه شاهد تنوع زیادی از کسب و کارها در فضای مجازی هستیم. درخشیدن و جذب مشتری نیازمند استراتژیهای مختلف در روند فروش محصولات میباشد در زیر دو نمونه استراتژی را به شما معرفی مینمایم:
۱- تاثیر کمپین های مختلف در روند گسترش استفاده از اینترنت
کمپینهای مختلف مانند انواع کمپینهای حقوق بشری و حمایت از حیوانات و توجه به محیط زیست گسترش یافته که باعث بالاتر رفتن سطح آگاهی مردم نسبت به جهان اطراف شده است. رخدادهای غیر مترقبه و حوادثی اینچنینی دیگر از چشم بشر پنهان نمیمانند. از زوایای مختلف و توسط افراد مختلف فیلمبرداری و عکس برداری شده وبه صورت زنده یا بعدا با اشتراک گذاری در فضای جهانی انتشار میبایند. (از این میان تنها کشور کره شمالی استثنا است که ارتباطات محدودی با جهان خارج از کشور خود دارد). توجه اقشار مختلف مردم جهان به وضعیت مردم کشورهای فقیر و حمایتهای دارویی و غذایی از مزیتهای دنیای امروز است. یک کسب و کار کوچک با گسترش کمپینهای مختلف میتواند براحتی تعداد زیادی بازدید کننده را برای خود جذب کند و این تنها یک مورد از مزیتهای استفاده از کمپین میباشد.
۲-آموزش های مجازی و گسترش آن همراه با شیوع بیماری کوید۱۹
برقراری کلاسهای آموزش مجازی مدارس و دانشگاهها همچنین موسسات و آموزشگاهها در دوران محافظت افراد از ویروس کوید۱۹ نیز باعث وابستگی بیشتر و افزایش زمان کارکرد با گوشیهای هوشمند شده است. شما میتوانید در کنار کسب و کار خودتان محتواهای آموزشی نیز برای جذب بیشتر افراد قرار دهید. محتوای آموزشی باید کاربردی، جدید، کم هزینه و با ابتکار و خلاقانه باشد تا بتواند شما را به هدفتان برساند. شما میتوانید محتوا خود را در سایت یا در فضای مجازی خود به اشتراک گذاشته و منتظر پاسخ از طرف مخاطبین خود بمانید. در صورت نیاز آنرا اصلاح کرده یا از تکنیکهای سئو برای ارتقا محتوای خود استفاده کنید.
همچنین اگر نگران استفاده بیش از حد فرزندانتان و خطرات ناشی از اینترنت هستید اینجا را کلیک کنید
اضطراب یا آرامش؟
همانطور که اشاره کردم گوشی جزئی جدایی ناپذیر از زندگی امروزی است به همین دلیل اعتیاد به گوشی امری شایع میباشد. برقراری تماس تنها یک مورد از هزاران موارد استفاده از گوشی میباشد. ما با وجود تلفن میتوانیم در محل کار یا منزل خرید کنیم. کارهای بانکی انجام دهیم. میتوانیم در هر موقعیتی تحقیق و مطالعه انجام دهیم و… پس میتوان گفت ما به گوشی خود وابسته هستیم بعبارت دیگر اعتیاد به گوشی در تعداد زیادی از افراد وجود دارد. وابستگی به تلفنهای هوشمند سبب ایجاد مشکلاتی نیز میباشد. از جمله آنها ترس از دور بودن از تلفن همراه است که به نام نوموفوبیا شناخته شده میباشد.
فرض کنید تمامی اطلاعات شما در تلفن تان ذخیره شده باشد با ازدست دادن آن شما تمامی اطلاعات مورد نیاز خودتان که ممکن است شامل اطلاعات مهمی باشد نیز ازبین میرود. این از دست دادن اطلاعات میتواند تا حدودی نگران کننده باشد.
همه ما با گم کردن لحظهای گوشی و اضطراب ناشی از آن آشنایی داریم. مثلا زمانیکه در حال آماده شدن برای بیرون رفتن هستید و نمیدانید گوشی را کجا گذاشتید ناچارید کمد و حتی جا کفشی را هم به دنبال آن بگردید یا زمانیکه از تاکسی پیاده میشوید یادتان نمیآید که گوشی را روی صندلی گذاشتید تا کرایه را حساب کنید یا خیر؟
اگر شما از آن دسته افراد هستید که مدام وسایل تان را گم میکنید برای رهایی از این چنین اضطرابهایی ۵ راه آسان برای ردیابی را مطالعه کنید
وابستگی زماندار یک عامل برای اعتیاد به گوشی شناخته میشود
ممکن است شما در زمان استراحت یا برای فرار از بیحوصلگی به سراغ گوشی تلفن خود بروید. تکرار این رفتارها سبب ایجاد وابستگی زماندار و اعتیاد به گوشی میشود.
وابستگی زماندار
وابستگی زماندار به تلفن یعنی اینکه چه مدت زمانی طول میکشد تا شما تلفن خود را چک کنید.
طبق بررسیهای مقاله منتشرشده توسط new york post، مطالعات شرکت محافظت از فناوری جهانی Asurion نشان داده این مدت زمان به طور متوسط ۱۰ دقیقه می باشد.
سایر آمار بیان کننده اعتیاد به گوشی
سایر آمار مهم استفاده از تلفن های همراه توسط Review.org در سال ۲۰۲۰ که نشان دهنده وسواس مردم در مورد تلفن هایشان است به شرح ذیل اعلام شده است:
۷۳.۴٪ از شرکت کنندگان اعتراف می کنند که هنگام رفتن به دستشویی از تلفن خود استفاده کرده اند
بیش از نیمی از شرکت کنندگان (۵۵.۴٪) گفتند هنگام رانندگی به تلفن خود نگاه می کنند
۸۷.۸ ٪ از گذاشتن تلفن در خانه احساس ناراحتی می کنند
با در نظر داشتن چنین آماری ، تعجب آور نیست که گزارش Review.org نشان دهد که بیش از سه چهارم آمریکایی ها (۷۵.۴٪) خود را معتاد به گوشی میدانند.
مشاغل کوچک چگونه می توانند از این آمار استفاده کنند؟
باهوشترین مشاغل کوچک از علاقه مردم به استفاده از تلفنهای همراه واعتیاد به گوشی درآنها به نفع خود استفاده میکنند. استفاده از تکنیکهای بازاریابی میتواند به مشاغل کوچک کمک کند. آنها میتوانند مدیریت زمان داشته باشند. میتوانند درحالیکه به فعالیت های روزمره خود میپردازند با مشتریها ارتباط برقرار کنند. به همین علت به دنبال راههای جذب و افزایش بازدید کننده هستند. زیرا ممکن است بخش زیادی از بازدیدکنندگان بعدا تبدیل به مشتری شوند. شما باید بتوانید مشتریان خود و زندگی خود را که درگیر تجارت شماست به خوبی مدیریت کنید و از انجام اعمال و یا بیان تفکری که ممکن است مورد انتقاد شدید قرار بگیرد و زندگی کاری شمارا تحت تاثیر قرار میدهد خود داری کنید.
عشق به گوشی درست است یا نادرست؟
تایلرابوت، متخصص گوشی و بیسیم در Reviews. org، در مورد یافتههای نظرسنجی فوق اظهار داشت:
«همه ما با تلفنهای هوشمند خود به نوعی یک رابطه عاشقانه داریم. ما وقت، انرژی و عشق خود را در دستگاههای خود میریزیم و آیا این تعریفی از عشق نیست؟ خوشبختانه، اکثر مردم قبول میکنند که رابطهای آزاد با شریک زندگی و تلفنهای هوشمند خود داشته باشند. تا زمانی که مردم هنگام رانندگی به تلفنهای خود نگاه نکنند وبتوانند بین استفاده از تلفنهای هوشمند و تعامل شخص واقعی تعادل برقرار کنند، هیچ دلیلی وجود ندارد که ما نتوانیم این چیز زیبا را ادامه دهیم.»
در واقع نیاز ما به گوشی تلفن سبب وابستگی و اعتیاد به گوشی میباشد. همه ما برای داشتن روزهای دوست داشتنی و دور از استرس تلاش میکنیم. باید بتوانیم برای استفاده صحیح از تکنولوژی هم تلاش کنیم و با استفاده از تکنولوژی به دنبال ساختن زندگی بهتر و نگرانی کمتر باشیم. اگر احساس میکنید زیادی به گوشی خود وابسته شدهاید به کمپینهای ممختلف «نه به گوشی» بپیوندید و از راهکارهای آنها برای کاهش وابستگی خود استفاده کنید.
فناوری گران است از آن محافظت کنید
همیشه درنظر داشته باشیم که اطلاعات با ارزشمان را در فضایهای ابری نگهداری کنیم تا همیشه در دسترس ما باشد و دیگر نگرانی برای از دست رفتن اطلاعات نداشته باشید. همیشه از یک نرم افزار ردیابی مانند SPY24 برای مواقع ضروری استفاده کنیم.
استفاده از فضای مجازی چه تاثیری در پیشرفت شغلی شما داشته است؟
نوشته اعتیاد به گوشی یک دردسر است یا فرصت؟ اولین بار درSPY24. پدیدار شد.
How to Freely Track WhatsApp and View Other People's Messages
ارتقا لپ تاپ لنوو
مهمترین اصول طراحی سایت برای ایجاد یک سایت حرفهای