پارتیشن شیشه ای و انواع آن

یک دیوار ساخته شده ازجنس شیشه سکوریت و یا لمینت است که معمولاً برای تقسیم بندی در محیط های یک دست استفاده می شود. پارتیشن شیشه ای معمولا در منازل، ادارات، بانک ها، مراکز درمانی و هر محیطی که نیاز به جداسازی دارد استفاده می شود. امروزه پارتیشن ها بیشتر از قبل مورد توجه هستند و افراد یشتری از آنها استفاده میکنند. زیرا این دیوارهای شیشه ای علاوه بر اینکه ظاهری مدرن به محیط کار می بخشد برای کارفرما به صرفه تر خواهد بود. وجود چندین اتاق از مصالح ساختمانی یک ساختمان با هزینه بالای خود، قطعاً گرانتر از دیوارهای شیشه ای خواهد بود، در حالی که استفاده از دیوارهای شیشه ای می تواند به کارفرمایانی که نمی خواهند هزینه زیادی صرف کنند بسیار مناسب تر است ، به طوریکه کارفرمایان می توانند برای هر فرد فضایی را در محل کار اختصاص دهند.

یکی از مزایای دیوارهای شیشه ای این است که ساخت پارتیشن های شیشه ای بسته به فضای مورد نظر گاهی در یک روز به پایان می رسد ف بنابراین از دردسرهای مصالح ساختمانی و کثیف کاری در حین ساخت خبری نخواهد بود ، و شما می توانید بلافاصله بعد از اتمام کار ، شروع به فعالیت کنید.

پارتیشن های شیشه ای معمولا از فریم های آلومینیومی و استیل ساخته می شوند که شیشه های سکوریت شده درون آن قرار می گیرند. شیشه های سکوریت می تواند ضخامت های متفاوتی داشته باشد ، و با توجه به نوع کاربری پارتیشن می توان ضخامت شیشه را تعیین کرد.

قیمت پارتیشن شیشه ای

تعیین قیمت پارتیشن شیشه ای یک پاسخ واحد ندارد . قیمت پارتیشن شیشه ای به چند مورد بستگی دارد که کارشناسان ما می توانند با در نظر گرفتن همه عوامل در کنار هم قیمت پارتیشن شیشه ای را تعیین کنند.. به عنوان مثال، میزان شیشه سکوریت استفاده شده، این متریال بیشترین تاثیر را در تعیین قیمت دارد، بنابراین مکان هایی با متراژ بزرگتر ، باید انتظار قیمت بالاتری داشته باشند. اگر شیشه ها همراه با آرم یا بدون آرم باشند ، یراق آلات مورد استفاده در آن و در نهایت، هزینه حمل و نقل و نصب پارتیشن ، از عواملی هستند که بر قیمت نهایی پارتیشن های شیشه ای تاثیر می گذارند. اما توصیه مجموعه درتیس به شما عزیزان برای داشتن قیمت دقیق حضور کارشناسان در کحل نصب می باشد، برخی افراد با اطلاعات محدود مکان مورد نظر را اندازه گیری می کنند و سپس شروع به گرفتن قیمت از شرکت ها می کنند، این اشتباه است زیرا امکان خطای اندازه گیری وجود دارد ، با مراجعه کارشناسان، احتمال خطای اندازه گیری به صفر می رسد. علاوه بر این، یک کارشناس خبره می تواند بهترین مدل را با مناسب ترین قیمت به کارفرما ارائه دهد تا کارفرمایان متحمل هزینه های گزافی نشوند.

درتیس دارای انواع مختلفی از پارتیشن های شیشه ای می باشد که با توجه به نوع کاربری قابل استفاده می باشد که در زیر به توضیح مختصری در مورد هر یک از این مدل ها می پردازیم.

پارتیشن شیشه ای متحرک:

پارتیشن ها به دو صورت ثابت و متحرک قابل نصب هستند پارتیشن های ثابت ف طوری در جای خود فیکس می شوند که قابلیت جابه جایی ندارند، اما نوع متحرک آن این خاصیت را دارد، گاهی اوقات ممکن است شرایطی وجود داشته باشد که نیاز به تغییر دکور داشته باشید، مثلاً هنگام برگزاری جلسه در ادارات، برای حضور تعداد افراد بیشتر مجبور به ادغام دو اتاق با یکدیگر باشید . این کار را می توان به راحتی با پارتیشن های متحرک انجام داد یا در صورت جابجایی محل کار می توان پارتیشن ها را باز کرد و در مکان جدید نصب کرد ، با این کار شما دیگر نیاز به هزینه ی مجدد ندارید.

پارتیشن شیشه ای فریم لس:

این نوع پارتیشن یکی از پرطرفدارترین انواع پارتیشن می باشد چرا که پنل های شیشه ای بدون هیچ مانعی در معرض دید کاربر قرار می گیرند. در پارتیشن شیشه ای فریم لس در کف و سقف ، از یک فریم بسیار نازک جهت قرار گیری شیشه ها استفاده می شود ، اما برای کنار هم قرار دادن شیشه ها دیگر از فریم های عمودی استفاده نمی کنند ، با این کار کاربر دید وسیع تری پیدا می کند ، محیط دلباز تر می شود و نور بیشتری در محیط جریان پیدا میکند.پارتیشن فریم لس به دلیل اشغال فضای محدود برای محیط هایی با فضای کوچک بسیار مناسب می باشد ، بهتر است از پارتیشن های بدون قاب در محیط هایی که تردد کمتری دارند استفاده شود چرا که شیشه های سکوریت شده از لبه ها بسیار حساس می باشند.

پارتیشن شیشه ای فریم دار:

اگر دور شیشه های سکوریت از فریم و قاب دور استفاده شود ، به نام پارتیشن های فریم دار شناخته می شوند .فریم دور شیشه می تواند به خوبی از شیشه های در برابر برخورد و ضربات محافظت کند ، همچنین جهت هماهنگی بیشتر با محیط می توان از فریم های رنگی استفاده کرد ، با وجود تمام این مزایا، از آنجایی که پارتیشن فریم دار فضای بیشتری را نسبت به نوع فریم لس اشغال می کند، و از ستون های عمودی برای کنار هم قرار دادن شیشه ها استفاده شده است کمتر مورد استقبال قرار می گیرد و مردم نوع فریم لس را بیشتر دوست دارند.

پارتیشن شیشه ای دو جداره:

اگر در محیطی که می خواهید پارتیشن شیشه ای را نصب کنید سر و صدای زیادی وجود دارد بهتر است از پارتیشن های دو جداره استفاده کنید.این نوع پارتیشن از دو لایه شیشه تشکیل شده است که مابین این شیشه ها از گاز آرگون استفاده می کنند.این پارتیشن عایق خوبی در برابر صدا و گرما هستند ، گاهی اوقات برخی از افراد از پرده های کرکره ای بین این دو لایه شیشه استفاده می کنند که به پارتیشن های شیشه ای کرکره دار معروف اند . از این کرکره برای خصوصی سازی دفتر در صورت نیاز استفاده می شود.

پارتیشن شیشه ای مات:

اگر کارفرما بخواهد که یک محیط به طور دائم پوشیده باشد ، می تواند از شیشه های مات ، نیمه مات و یا سند بلاست شده برای اینکار استفاده کند ، فضاهایی همچون حمام ، اتاق خواب ، محل تزریقات در مارکز درمانی ، اماکنی می باشند که نیاز به حریم خصوصی دارند و بسیاری با مات کردن شیشه ها به این مهم دست پیدا می کنند.

درتیس یکی از بهترین شرکت های تولید کننده در زمینه ی انواع محصولات شیشه ای بوده و با حذف واسطه ها بهترین کیفیت را به کارفرمایان ارائه می دهد، تا رضایت شما عزیزان را جلب نماید.این یک شعار نیست بلکه هدف ما در این مجموعه ی وزین می باشد. افتخار مجموعه ی ما رضایت کارفرمایان در پروژه های سابق و اعتماد کارفرمایان در پروژه های در حال اجرا می باشد.جهت ثبت سفارش و یا درخواست مشاوره ی رایگان با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

34 30 11 44 021

562 572 1 0912

منبع : doortis.ir