کدام نوع پارتیشن شیشه ای بهتر است ؟

امروزه به دلیل کوچک شدن محیط های اداری و منازل ، استفاده از پارتیشن شیشه ای بسیار رواج یافته است. پارتیشن های شیشه ای نسبت به ساخت دیوارهای گچی به صرفه ترند و بهترین گزینه برای تقسیم و قطعه بندی محیط هستند.

در واقع هدف از استفاده از پارتیشن های شیشه ای ،تقسیم بندی فضا است، پارتیشن بندی شیشه ای امروزه در طراحی دکوراسیون جایگاه ویژه ای پیدا کرده است، زیرا علاوه بر اینکه جلوه ای بصری به محیط می بخشد، محیط را باز و دلباز می کند. نور طبیعی وارد محیط می شود و به همین دلیل اکثر طراحان از پارتیشن ها برای تقسیم بندی محیط استفاده می کنند.

پارتیشن شیشه سکوریت


پارتیشن شیشه ای فریم لس

پارتیشن فریم لس نوعی از پارتیشن شیشه ای می باشد ، اغلب افراد تصور می کنند در ساخت این نوع پارتیشن از هیچ فریمی استفاده نمی شود در حالیکه از فریم های بسیار نازک افقی برای قرار گیری شیشه های سکوریت در کف و سقف سازه استفاده می شود. ولی برای کنار هم قرار دادن شیشه ها به صورت عمودی دیگر از فریم استفاده نمی شود بلکه از چسب برای این کار استفاده می شود.با این کار دید وسیع تری به کاربر داده می شود. پارتیشن های فریملس فضای کمی را اشغال می کنند ، از این جهت مناسب محیط هایی با مساحت کوچکتر هستند .

پارتیشن فریم لس شیشه ای از جنس شیشه سکوریت و یا لمینت می باشد که بسیار در برابر ضربات و تنش ها مقاوم هستند ولی همین شیشه های مقاوم از لبه ها بسیار حساس می باشند ، و از آنجاییکه نوع فریم لس از فریم محافظت کننده ی لبه ی شیشه برخوردار نمی باشد ، توصیه ی ما به شما این است که در محیط هایی که شلوغ و پرتردد می باشند ، از نوع فریم دار استفاده شود.

پارتیشن شیشه ای اداری


مزایای پارتیشن فریملس

نصب راحت

بزرگتر نشان دادن فضا

سهولت در نظافت

اشغال فضای کم

مدرن بودن

قیمت مقرون به صرفه

پارتیشن فریم لس تک جداره

برای این نوع پارتیشن ها از پروفیل هایی با کمترین ضخامت استفاده می شود.پارتیشن های شیشه ای تک جداره که بدون فریم نصب می شوند قیمت نسبتا مناسبی دارند و زمان نصب کمتری نیاز دارند.این پارتیشن شیشه ای آلودگی صوتی را کاهش می دهد البته بهتر است برای محیط های شلوغ و پر رفت < امد با حجم آلودگی بالا از پارتیشن های دوجداره استفاده شود. برای جذابیت این پارتیشن ها می توانید از شیشه های رنگی یا مات استفاده کنید. پارتیشن شیشه ای تک جداره بدون قاب فضای کمی را اشغال می کند و بیشترین فضا را در اختیار کاربران قرار می دهد و این نوع پارتیشن برای فضاهای کوچک پیشنهاد می شود. پارتیشن تک جداره از یک لایه شیشه تشکیل شده است که آن را نازک تر و سبک تر می کند. این نوع پارتیشن به دلیل نوع متریال به کار رفته قیمت پایین تری نسبت به نوع دوجداره دارد

پارتیشن اداری


پارتیشن فریم لس دوجداره

در پارتیشن شیشه ای دو جداره فریم به صورتی نصب می شود که کشویی و مخفی است به همین دلیل زیبایی و ظرافت خاصی به دیوارهای شیشه ای می دهد. این نوع دیوار شیشه ای بیشتر در محیط هایی که ترافیک و آلودگی صوتی زیاد است استفاده می شود به دلیل اینکه عایق صوتی خوبی می باشد و از ورود صدا به داخل به خوبی جلوگیری می کند البته نه به طور کامل ولی نسبت به انواع دیگر پارتیشن ، بیشترین عایق پذیری را دارد. پارتیشن های دوجداره نیز عایق های حرارتی خوبی هستند، بنابراین می توانند در اتلاف انرژی بسیار موثر باشند. پارتیشن دو جداره از دو لایه شیشه و یک لایه گاز میانی تشکیل شده است بنابراین ضخامت و وزن بیشتری دارد.

پارتیشن دوجداره


پارتیشن شیشه ای فریم دار

استفاده از پارتیشن شیشه ای فریم دار امروزه در ادارات و مراکز کاری بسیار رایج است. طراحی و نصب پارتیشن های شیشه ای در دفاتر کاری حس به روز بودن محیط و تخصصی بودن فضا را برای افراد تداعی می کند. استفاده از پارتیشن های شیشه ای قاب دار در مکان های مختلف باعث جذابیت و زیبایی فضا می شود. پارتیشن های قاب دار در مقایسه با سایر پارتیشن های شیشه ای استحکام و جذابیت بیشتری دارند. برای نصب پارتیشن های فریمدار می توان از انواع شیشه های شفاف ، مات ، رنگی و یا طرحدار استفاده کرد

پارتیشن فریم دار


مزایا پارتیشن فریم دار

استحکام و ماندگاری بالا

مناسب فضاهایی با تردد بالا

امکان انتخاب فریم های رنگی

نصب راحت و سریع

منبع : doortis.ir