سونوگرافی با گوشی، چرا باید از سونوگرافی همراه استفاده کرد؟
اگر پزشکی باشید که در طول کار خود، به سونوگرافی نیاز دارید؛ استفاده از دستگاه سونوگرافی پرتابل و همراه، می تواند بهترین و سریع ترین گزینه برای تشخیص سریع و به هنگام انواع بیماری ها باشد. اگر فردی باشید که برای تشخیص شرایط خود نیاز به سونوگرافی دارید هم سونوگرافی با گوشی می تواند در وقت شما صرفه جویی کند.
مهمترین مزیت سونوگرافی همراه، این است که به راحتی قابل حمل است و پزشک می تواند آن را به راحتی استفاده کند. سونوگرافی های همراه، تکنولوژی پیشرفته ای دارند و با اتصال به گوشی موبایل یا انواع سیستم عامل های اندروید، ios و ویندوز، کار پزشکان در تشخیص سریع را آسان می کنند. در ادامه مزایا، نکات و نحوه استفاده از دستگاه سونوگرافی همراه را بررسی می کنیم.
کاربردهای سونوگرافی پرتابل
استفاده از انواع دستگاه سونوگرافی پرتابل و همراه، می تواند در بسیاری از موارد کاربرد داشته باشد و سرعت تشخیص پزشک را افزایش دهد. در اینجا با بررسی چند مثال، مزایای دستگاه سونوگرافی همراه را بیان می کنیم.
- استفاده از سونوگرافی پرتابل در منزل
یکی از مشکلاتی که ممکن است برخی از افراد با آن مواجه باشند، عدم امکان مراجعه به کلینیک ها برای انجام سونوگرافی است. بسیاری از افراد دجار اختلالات حرکتی هستند که موجب می شود، امکان حرکت نداشته باشند. یکی از بهترین راه ها برای حل این مشکل، استفاده از انواع سونوگرافی همراه است. شما می توانید برای مطالعه بیشتر در این مورد به مقاله بهارنیوز مراجعه کنید.
استفاده از سونوگرافی پرتابل در منزل میتواند در همان لحظه، نتیجه را به شما ارائه دهد و شما نیازی به رفت و آمد و گرفتن نوبت از کلینیک سونوگرافی نخواهید داشت.
- سونوگرافی همراه برای زیبایی
یکی دیگر از کاربردهای این دستگاه، استفاده ای است که در زیبایی دارد. استفاده از دستگاه های حجیم سونوگرافی برای یک پزشک زیبایی، کار سختی خواهد بود. ضرورت استفاده از سونوگرافی همراه زمانی مشخص می شود که عوارض انواع تزریق های زیبایی مانند بوتاکس را می بینیم. این عوارض فقط به دلیل تزریق در محل اشتباه و به میزان نامناسب ایجاد می شود. در نتیجه اگر پزشک، هنگام تزریق بتواند زیر پوست و شرایط آن را ببیند، می توان از این عوارض جلوگیری کرد.
سونوگرافی همراه با اتصال به تلفن همراه به راحتی در یک دست قرار می گیرد و پزشک همزمان می تواند در محل مورد نظر تزریق را به روش اصولی انجام دهد. به این ترتیب، بهترین نتیجه از تزریق انواع ژل و بوتاکس حاصل می شود.
- سونوگرافی همراه برای انواع دام
یکی دیگر از کاربردهای دستگاه سونوگرافی همراه، استفاده از آن برای انواع دام است. شاید انتقال حیوانات به کلینیک های دامپزشکی کار سختی باشد و همه انواع دام را نتوان به کلینیک برد. در این شرایط، سونوگرافی همراه به کمک دامپزشک می آید و او می تواند با کمک این دستگاه به راحتی بدن دام را معاینه کند.
از سونوگرافی همراه در موارد بسیار دیگری هم استفاده می شود. برای تشخیص انواع بیماری های داخلی بدن همچون بیماری های کبد، کلیه و ... از این دستگاه استفاده می شود. حتی در سونوگرافی اضطراری یا در شرایطی که بیمار خونریزی دارد هم از این دستگاه استفاده می شود.
اقدامات قبل از استفاده سونوگرافی همراه
قبل از استفاده سونوگرافی همراه مانند سایر دستگاههای سونوگرافی باید اقداماتی به شرح را انجام داد:
- اگر قصد دارید سونوگرافی مثانه یا تخمدان و رحم انجام دهید، باید معده شما قبل از انجام سونوگرافی خالی باشد.
- همچنین لازم است حدود ۶ تا ۸ لیوان آب مصرف کنید تا مثانه شما کاملاً پر باشد.
- موهای زائد در ناحیه مثانه و اطراف رحم باید کاملاً گرفته شود و سطح پوست آن بخش از بدن یکدست باشد تا امواج راحتتر عبور کنند.
- همچنین اگر قصد دارید سونوگرافی برای بارداری انجام دهید، باید مثانه شما پر باشد.
- برای انجام سونوگرافی شکم نیز باید معده شما خالی باشد.
- بهتر است حداقل یک روز قبل از سونوگرافی، غذاهای سبک و ساده مصرف کنید و همچنین نوشیدنیهایی که گازدار هستند را به هیچ وجه مصرف نکنید.
- برای سونوگرافی کبد و کیسه صفرا نیز باید معده خالی باشد و از مصرف غذاهای سرخ شده نیز باید پرهیز کنید.
- قبل از انجام سونوگرافی سینه، باید دوش گرفته و کاملاً تمیز باشید و در زیر بغل از مواد شیمیایی مثل عطر یا مام استفاده نکنید.