تعرفه‌ ها زرین‌ پال - پرداخت‌ یار‌ زرین zarinpal

تعرفه‌‌ها زرین‌‌پال با ارائه‌‌ی یک فرمول شفاف و منصفانه برای کارمزدها، امکانی فراهم کرده تا کاربران جدید، در ماه اول عضویت، تسویه‌‌حساب خود را به صورت کاملا رایگان و بدون کسر کارمزد نهایی کنند. با این هدف که در شروع فعالیت‌‌ کسب و کارها نقش حمایتی و در ادامه‌‌ی آن نقش موثری داشته باشیم. این یعنی شروع یک بازی بُرد بُرد.

تعرفه‌ها | زرین‌ پال - پرداخت‌ یار‌ زرین zarinpal


تعرفه‌‌ها در زرین‌‌پال

تسویه‌‌حساب در ماه اول‌ رایگان

تسویه‌حساب به حساب بانکی ۱٪ تا سقف ۳۰۰۰تومان به ازای هر تراکنش

زرین‌‌لینک ۲۰۰تومان به ازای هر تراکنش از پرداخت‌‌کننده

تسویه‌‌حساب زرین‌‌کارت ۰.۵٪ تا سقف ۲۰۰۰ تومان به ازای هر تراکنش

تسویه‌حساب در سه‌شنبه‌های طلایی رایگان

کسب‌وکارهای بزرگ

چنان‌‌چه تراکنش‌‌های شما، از سقف ۱۰۰ تراکنش در روز بیش‌‌تر است، پیشنهاد می‌‌کنیم این مورد را در صفحه‌‌ی زیر، با ما در میان بگذارید، تا جهت ارائه‌‌ی موثرترین راه‌‌کار، با شما تماس بگیریم.

تماس با ما

توضیحات بیش‌‌تر را این‌‌جا بخوانید:

پس از هر تراکنش موفق، بلافاصله کارمزد آن محاسبه و کسر خواهد شد و موجودی قابل تسویه، حداکثر یک روز بعد، تا ساعت ۱۷ به حساب پذیرنده واریز می‌‌شود.

فرآیند تسویه‌‌حساب پذیرندگان در روزهای تعطیل رسمی، مطابق با فرآیند پرداخت‌‌یاری، به روز پس از تعطیلی موکول می‌‌شود.

در هر تراکنش با زرین‌لینک، مبلغ ۲۰۰ تومان به عنوان کارمزد از شخص پرداخت‌کننده کسر خواهد شد

زرین پال مدل کارمزدی خود را تغییر می‌دهد و طبق مدل جدید یک درصد تراکنش تا سقف ۳ هزار تومان را به عنوان کارمزد پذیرنده محاسبه خواهد کرد. در این مدل کارمزدهای دریافتی این شرکت کاهش خواهد یافت.

به گزارش پیوست، طی ۱۰ روز آینده مدل جدید ارائه سرویس به کاربران زرین پال به صورت عمومی رونمایی می‌شود. این مدل برای تمامی کاربران قابل مشاهده است و آنان می‌توانند نظرات خود را به زرین‌پال منتقل کنند.

مدیرعامل زرین پال با اعلام این خبر در گفت‌وگو با پیوست گفت: «این مدل کارمزدی تا پایان سال به تدریج برای تمامی پذیرندگان زرین‌پال اجرایی خواهد شد.»

مصطفی امیری توضیح داد: «با اجرایی شدن مدل کامل پرداختیاری برای پذیرندگان، مدل تسویه حساب با پذیرندگان و همچنین میزان کارمزد پرداختی از سوی آنان تغییر خواهد کرد.»

او در توضیح این مطلب گفت: «در مدل گذشته هنگام تسویه حساب با پذیرندگان خود کارمزد را از آنها کسر می‌کردیم حال زمانی که تراکنش انجام می‌شود کارمزد کسر خواهد شد و حداکثر این کارمزد یک درصد تا سقف ۳ هزار تومان خواهد بود.»

او با اشاره به اینکه با اجرایی شدن این مدل احتمال کاهش درآمدهای زرین پال وجود دارد ادامه داد: «ما تلاش می‌کنیم با جایگزین کردن مشتریان جدیدتر و گسترده‌تر کردن بازار تجارت‌الکترونیکی جلوی کاهش درآمدهای خود را بگیریم.»

امیری گفت: «مکانیسم جدید پرداختیاری را در الکامپ گذشته رونمایی کردیم در آن زمان تعدادی از پذیرندگانمان روی این مدل منتقل شدند و پس از دریافت بازخوردهایی از آنان و رفع مشکلاتی حال در نظر داریم این مدل را برای کلیه پذیرندگان خود اجرا کنیم.»

امیری همچنین پیش‌بینی کرد که تا پایان امسال تمامی پذیرندگان این شرکت به مدل و مکانیسم جدید پرداختیاری منتقل خواهند شد.

امیری گفت: «با توجه به تغییراتی که در مدل ارائه سرویس از طریق مکانیسم جدید پرداختیاری برای مشتریانمان ایجاد می‌شود سعی کردیم با تغییر مدل کارمزدی نیز بتوانیم آنان را به استفاده از این مسیر تشویق کنیم.»

او با اشاره به اینکه تا کنون تقریبا ۱۰۰ هزار کسب‌وکار از زرین پال سرویس می‌گیرند افزود:«ما در نظر داریم طی یک سال پیش‌رو بازار خود را گسترش دهیم و آن را دو برابر و حتی سه برابر کنیم.»

زرین پال مدل کارمزدی خود را از امروز هفتم بهمن ماه به صورت رسمی تغییر داد در این مدل زرین پال از پذیرندگان خود یک درصد کارمزد تا سقف ۳ هزار تومان دریافت خواهد کرد.


به گزارش پیوست زرین پال پیش از اجرایی شدن مدل جدید کارمزدی خود، از تمامی تراکنش‌های انجام شده در این بستر یک درصد کارمزد دریافت می‌کرد و هیچ سقفی برای آن در نظر نمی‌گرفت.


مدیرعامل زرین پال در دورهمی صبحانه‌ای که به همین مناسبت برگزار شده بود هدف از تغییرات ایجاد شده در مدل کارمزدی این شرکت را کمک به رشد تجارت الکترونیکی عنوان کرد. مصطفی امیری، با اشاره به اینکه تغییر مدل کارمزدی ۹۰ درصد درآمدهای این کسب‌وکار را دچار لطمه و ریسک خواهد کرد، گفت: «اما این تغییرات باعث رشد تجارت الکترونیکی و کمک به کسب‌وکارهای کوچکتر می‌شود. سعی کردیم همه سرویس‌ها را به نفع کاربرانمان بازتعریف کنیم. بخش عمده‌ای از درآمدهای شرکت را تحت ریسک قرار دادیم تا شاید نسل جدید کسب‌وکارها وارد حوزه تجارت الکترونیکی شوند.»


امیری در پاسخ به سوال پیوست در مورد اینکه برخی معتقد هستند این مدل جدید کارمزد برای تراکنش‌های بالاتر از ۳۰۰ هزار تومان مناسب است و کمتراز این مقدار به پذیرنده لطمه می‌زند، گفت: «پیش از آن، هر پذیرنده‌ای که به عنوان مثال ۲۰۰ هزار تومان تراکنش داشت، ۲ هزار تومان یعنی یک درصد کارمزد پرداخت می‌کرد. الان هم با توجه به اینکه هنوز به سقف ۳ هزار تومان نرسیده، ۲ هزار تومان را پرداخت می‌کند. بنابراین ضرری وجود ندارد. با این تغییرات در دیگر سرویس‌های خود سعی کرده‌ایم به کسب‌وکارها کمک می‌کنیم.»


امیری در مورد تغییرات هرکدام از سرویس‌های زرین‌پال گفت: «هم‌اکنون در سرویس زرین‌کارت نیم‌درصد تا سقف ۲ هزار تومان کارمزد دریافت می‌کنیم که در گذشته چنین امکانی وجود نداشته است. سه‌شنبه‌های طلایی صفردرصد کارمزد را دریافت می‌کردیم و همچنان این روند ادامه دارد.»


او با اشاره به اینکه پیش از این سرویس زرین کارت با محدودیت‌های زیادی مواجه بود افزود: «امروز با تغییرات جدید در زرین‌کارت، این سرویس به یک حساب بانکی تبدیل شده است و دیگر هیچ‌کدام از محدودیت‌هایی که پیش از آن پذیرنده‌ها با آن درگیر بود، وجود ندارد. کاربران می‌توانند به راحتی روی زرین‌کارت اینترنت بانک و موبایل بانک نصب کنند. آنها می‌توانند از سرویس‌های پایا و ساتنا بهره ببرند.»


به گفته امیری زرین‌پال در راستای تغییرات خود سرویس برداشت مستقیم خود را عرضه می‌کند تا مشتریان به راحتی پرداخت‌های خود را انجام دهند. او همچنین تاکید کرد: « کسب‌وکارهای روی شبکه‌های اجتماعی بسیار شکننده هستند و در زمان قطع اینترنت بسیار ضرر می‌کنند. برای آنها هم تغییراتی در نحوه دریافت کارمزد ایجاد کردیم.»


او در مورد تغییرات برای کسب‌وکارهای روی شبکه‌های اجتماعی گفت: «ما برای مدل کارت‌به کارت از پرداخت‌کننده کارمزد دریافت می‌کنیم. در کسب‌وکارهای روی شبکه‌های اجتماعی هم از پرداخت‌کننده تنها ۵۰۰ تومان دریافت می‌کنیم. حتی برای تراکنش‌های بیش از یک میلیون هم کارمزد همان ۵۰۰ تومان است.»


مدیرعامل زرین‌پال در صحبت‌های خود همچنین به تغییرات در سرویس زرین‌پلاس هم اشاره کرد وگفت: «برای حوزه B2C سرویسی را به نام زرین پلاس توسعه دادیم که به صورت مشخص سرویس‌های بانکی و پرداختی را در آن اجرایی می‌کنیم. مسیری که برای زرین پلاس ترسیم کردیم این بود تا به نئوبانک تبدیل شود.»


او در ادامه افزود: «ما امروز روابط متنوعی را با بانک‌ها داریم اما سرویس‌های بانکی در دنیا متنوع‌تر هستند که در ایران چنین سرویس‌هایی توسط بانک‌ها اجرایی نشده است. سعی داریم با معرفی زرین پلاس نقش یک نئوبانک را ایفا کنیم. بانکی که بتواند سرویس‌های متنوع مالی و پرداختی را به مشتری عرضه کند.»

درگاه‌های پرداخت شرکت «زرین پال» در روزهای گذشته به مدت ۷۲ ساعت قطع شدند؛ اتفاقی که منشاء آن را باید در محدودیت‌های اعمال شده از سوی سامانه جامع شاپرک جستجو کرد. اما اکنون و پس از حل شدن مشکلات، تیم زرین پال اعلام می‌کند که علیرغم نداشتن دخالت مستقیم در این اختلال، می‌خواهد در کنار مشتریانش باشد و با ارائه خدماتی ویژه به مدت یک هفته، مسئولیت اختلال را بر عهده بگیرد.


«نیما اَمان»، مدیر برندینگ و توسعه ارتباطات زرین پال در گفتگو با دیجیاتو خبر می‌دهد که زرین پال به عنوان قدیمی‌ترین شرکت فین‌تک ایران، مشتریان زیادی دارد و از همین رو این قطعی چند روزه باعث شده که برخی از این مشتریان آزرده شوند؛ به همین دلیل زرین پال قصد دارد تا با ارائه خدماتی به آنها ثابت کند که در کنارشان است. شعار کمپین زرین پال، «مسئولیم چون که شریک مالی‌تان هستیم» نام گرفته است. امان در همین رابطه می‌گوید:


«با وجود اینکه ما مسئول مستقیم اتفاقات پیش آمده نبودیم اما می‌خواهیم مسئولیت اشتباه شاپرک را پذیرفته و کنار مشتریانمان باشیم. از همین رو از امروز تمام کارمزدها را صفر درصد کرده و این روند را تا یک هفته ادامه می‌دهیم. علاوه بر کارمزد صفر درصد، می‌خواهیم به مشتریانِ پذیرندگان خود که ایمیل و شماره تماس آنها را در اختیار داریم، ایمیل و پیامک بزنیم و مشکل را تشریح کنیم. به مشتریانِ پذیرندگان خود خواهیم گفت که مشکل، ارتباطی با مجموعه‌ای که قصد خرید و تراکنش از آن را داشته‌اند، ندارد. با این کار تصمیم داریم مشتریانِ پذیرندگان خود را دعوت کنیم تا برگردند و از خدمات پذیرندگان ما استفاده کنند.»


او همچنین خبر از تولید محتوایی می‌دهد که زرین پال به دست تک تک پذیرندگان خود رسانده تا آنها بتوانند با انتشار آن در شبکه‌های اجتماعی از مشتریان‌شان دلجویی کرده و مشکل پیش آمده را توضیح دهند. به گفته امان این محتواها از سوی زرین پال تهیه شده و هزینه‌ای برای هیچ یک از مشتریان زرین پال در پی نخواهد داشت.


زرین پال جدا از کارمزد صفر درصد، از مبلغ ۱۰ الی ۱۵ میلیارد تومانی که در چند روز اختلال، در سیستم زرین پال بلوکه شده و دیر به دست مشتریان رسیده، هیچ درصد سودی برنداشته است. به گفته امان، همین اختلال باعث شده است تا زرین پال یک زیان میلیاردی را تجربه کند، هرچند که روز گذشته، «مصطفی امیری»، مدیرعامل زرین پال نیز به دیجیاتو گفته بود که سه روز اختلال در این سرویس مانع از کسب درآمد ۳۰ الی ۴۰ میلیارد تومانیِ ۹۰ هزار کسب‌وکار خصوصی شده است. در همین راستا مدیر برندینگ و توسعه ارتباطات زرین پال خبر از کمپین دیگری می‌دهد که از روز جمعه همین هفته آغاز خواهد شد:


«در کمپین بعدی می‌خواهیم به عنوان قدیمی‌ترین عضو فین‌تک ایران، در کنار سایر اعضای خانواده فین‌تک ایران باشیم. این کمپین با شعار «همراهتون هستیم چون که هم مسیر ما هستید» آغاز به کار خواهد کرد و در آن می‌خواهیم به دیگر فین‌تک‌ها بگوییم که به هیچ کدام به چشم رقیب نگاه نمی‌کنیم و می‌خواهیم در کنار آنها باشیم. زرین پال می‌داند که در این چند روز زیان‌های هنگفتی به برخی تیم‌ها وارد شده و برخود واجب می‌داند تا از حق این تیم‌ها به عنوان قدیمی‌ترین فین تک ایران دفاع کند.»


به گفته امان پیگیری‌های زرین پال برای وضع مقررات و آیین نامه‌های جدیدی که در آنها تاکید شده سامانه جامع شاپرک از این پس اجازه ندارد بدون هماهنگی و اطلاع رسانی ترمینال فین‌تک‌ها را با اختلال و مسدود سازی مواجه کند، همچنان ادامه دارد تا اکوسیستم فین‌تک ایران شرایط بهتری را تجربه کند.