هک اینستاگرام با صفحه جعلی (آشنایی کامل با حملات فیشینگ)

هک کردن اینستاگرام با حملات فیشینگ هک اینستاگرام با صفحه جعلی: اینستاگرام، یکی از بهترین شبکه های اجتماعی حال حاضر در جهان است و میلیارد ها پیج و کاربر مختلف در خود دارد و در طی ده سال، به محبوب ترین اپلیکیشن مربوط به دنیای مجازی تبدیل شده است. تقریبا همه ما یک یا دو اکانت اینستاگرام داریم و از آن برای ذخیره کردن عکس ها و فیلم هایی که دوست داریم، دیدن پست های مختلف در پیج های مورد علاقه مان یا حتی فروش محصولات مغازه مان استفاده می کنیم.

هک اینستاگرام با صفحه جعلی (آشنایی کامل با حملات فیشینگ)


اینستاگرام یک شبکه مجازی ایست که در ابتدا در سال 2010 کار خود را به عنوان یک برنامه عکاسی شروع کرد. برنامه عکاسی که با استفاده از آن می توانستید، عکس های جالب از خودتان بگیرید و در خود اینستاگرام نیز می توانستید عکس ها را منتشر کنید. بعد از گذشت 3 سال، این اپلیکیشن کم کم در مسیر پیشرفت قرار گرفته بود و در همین دوران بود که فیسبوک، با یک پیشنهاد یک میلیارد دلاری موفق شد، اینستاگرام را خریداری کند و این شبکه اجتماعی رو به پیشرفت را از آن خود کند.


اما یکی از مسائلی که تقریبا همه شبکه های اجتماعی با آن مشکل دارند این است که هکر ها بعد از محبوب شدن این شبکه ها به سمتشان حمله ور می شوند و تلاش می کنند که اکانت های مختلف یا حتی خود اینستاگرام را هک کنند. اگر یک شبکه مجازی در این مرحله از رشد، هک شود، کارش به معنی واقعی کلمه تمام است و دیگر کسی به این شبکه اجتماعی اعتماد نخواهد کرد.


در ادامه این مقاله در وب سایت ایران سوشیال؛ قصد داریم درباره یکی از خطرناک ترین روش های هک اینستاگرام صحبت کنیم که حتما باید آن را بشناسید و برای مقابله با آن آماده باشید.

هک کردن اینستاگرام

همانطور که گفتیم اینستاگرام یکی از شبکه های اجتماعی متعددی است که طرفداران بسیار زیادی دارند و بسیاری از افراد حتی از آن کسب درآمد می کنند. هکر ها نیز به واسطه هک کردن پیج های مختلف کسب درآمد می کند و از افراد مختلف پول می گیرند. افراد بسیار زیادی نیز برای دلایل مختلفی مثل چک کردن رفتار های فرزندانشان در فضای مجازی دست به هک کردنشان می زنند.

هک اینستاگرام با صفحه جعلی

فیشینگ یکی از نام های شناخته شده در دنیای امنیت دیجیتال است و افرادی که در این زمینه فعالیت می کنند، به طور کامل با این مورد آشنا هستند. فیشینگ کلمه ای انگلیسی است که به دو صورت Fishing و Phishing نوشته می شود. Fishing در انگلیسی به معنی ماهیگیری می باشد یک فعل ساده است. اما کلمه Phishing کلمه ای در دنیای دیجیتال و امنیت شبکه است که از روی معادلش نام گذاری شده است و در دهه های اخیر به وجود آمده است.


در فیشینگ یا حمله صفحه جعلی؛ شخص هکر با طراحی و تنظیم کردن یک تله ماهرانه، هدف های مورد نظر خود را از طریق آن شکار می کند. یکی از صفحاتی که ما روزانه از آنها برای ورود به اکانت های خود در شبکه های اجتماعی یا وب سایت های مختلف استفاده می کنیم، صفحه های Login هستند. صفحه هایی که ما در آن Username و Password خود را وارد کرده و سپس به راحتی وارد دنیای بزرگ این شبکه های اجماعی می شویم.


در یک حمله Phishing، یک صفحه ورود تقلبی که بتواند شما را به عنوان یک کاربر فریب دهد طراحی می شود و شما اطلاعات خود را، به قصد ورود به سایت یا اکانت در آن وارد می کنید و به جای اینکه وارد شوید، اطلاعات ورود شما برای شخص هکر ارسال می شود. این حمله ها معمولا با خلاقیت طراحی می شوند و صفحه های ورود را نیز به طور خارق العاده ای مانند صفحه های اصلی درست می کنند. اما به نظر شما مهم ترین موضوع در یک حمله فیشینگ چیست؟

حملات فیشینک

مهندسی اجتماعی، اساس و پایه حملات فیشینگ

تصور کنید شما یک صفحه ورود فیک و تقلبی بی نظیر درست کرده اید که خود مارک زاکربرگ نیز نمی تواند آن را از صفحه ورود اینستاگرام، تشخیص دهد. لینک صفحه شما، قطعا www.instagram.com نیست! شما باید این لینک اشتباهی را به طور خاصی که کسی متوجه آن نشود در اختیار هدف خود یا افراد مختلف قرار دهید. شما باید با روش خاصی افراد را فریب دهید و آنها را مجاب کنید که از لینک شما وارد شوند.


مهندسی اجتماعی، راه حل شما برای مجاب کردن دیگران است. Social Engineering یا هنر فریب، یکی از موضوعاتی است که سالهاست در رشته های علوم اجتماعی و سیاسی آموزش داده می شود. در دروسی مانند جامعه شناسی شما باید روشی را بلد باشید تا بتوانید از طریق افراد مورد نظر به اطلاعات دلخواه خود دست پیدا کنید یا در علوم سیاسی، باید انقدر قدرت کلام داشته باشید تا بتوانید افراد را مجاب به انجام کار های مختلف کنید. مهندسی اجتماعی روندی است که شما با ارتباط برقرار کردن با افراد مختلف، کار های بالا را انجام می دهید.


مهندسی اجتماعی در دنیای امنیت مجازی اما یک چیز بسیار خطرناک است. مهندسی اجتماعی در واقع یک پایه و اساس برای تمامی حملات هک است و هر هکری برای اینکه بتواند شخصی را هک کند، در قسمتی از کارش، باید با شخص مورد نظر ارتباط برقرار کند تا بتواند به اطلاعات مورد نظرش دسترسی پیدا کند. برای مثال اگر بخواهید پسورد شخصی را کرک کنید و بشکنید؛ نیاز دارید تا از اسم کامل، تاریخ تولد، اسم حیوان خانگی، ورزش و بازیکن مورد علاقه و اطلاعاتی از این قبیل دسترسی پیا کنید تا بتوانید پسورد شخص را هک کنید.


مهندسی اجتماعی یکی از پایه های اصلی بسیاری از روش های هک است که فیشینگ نیز یکی از این حمله ها به حساب می آید. درواقع بسیاری از روش های هک مثل فیشینگ یا Spoofing به مهندسی اجتماعی نیاز دارند و بدون مهندسی اجتماعی نمی توانند جلو بروند. اگر دوست دارید تا بیشتر با هنر فریب آشنا شوید، می توانید به مقاله «مهندسی اجتماعی چیست؟» سری بزنید.

مقابله با هک اینستاگرام با صفحه جعلی

تا اینجای کار درباره روش فیشینگ و مهندسی اجتماعی، کامل توضیح داده ایم. اما یک نکته، چطور در برابر این حمله مقاومت کنیم؟ همانطور که گفته شد، روش فیشینگ؛ روشی است که هکر باید در آن به نحوی شما را فریب دهد که از طریق صفحه جعلی وی برای ورود به اینستا تلاش کنید. پس شما باید متوجه شده باشید که مقابله با این روش به طور کامل به شما بستگی دارد و شما می توانید با جمع کردن حواس خود، به این شکل، هک نشوید. در ادامه قصد داریم تا چند راه برای مقابله با فیشینگ را به شما معرفی کنیم:


بررسی لینک صفحه: ممکن است شما حتی بدون ارتباط برقرار کردن با هکر، یک صفحه ورود به اینستاگرام را در فضای مجازی پیدا کنید. برای مثال در جایی می خوانید ورود به اکانت اینستاگرام و شما روی آن کلیک می کنید. صفحه ورود اینستاگرام هم برای شما باز می شود. اولین و راحت ترین کاری که می توانید انجام دهید این است که لینک را بررسی کنید. اگر لینک شما هر چیزی به جز https://www.instagram.com/ مواجه شدید، به صفحه ورود شک کنید.

عدم اعتماد به تبلیغ های بیخود: ممکن است در پیامرسان های مختلف یا سایت های مختلف، با کامنت ها یا پست های جالبی مواجه شوید که برای مثال می گوید: «ورود به صفحه رسمی پیج برند ….» شما روی آن کلیک می کنید و بعد از شما می خواهد که با اکانت خود وارد شوید. در این قسمت باید به این صفحه ورود مشکوک شوید. البته نیازی نیست که به تمامی صفحات ورود شک داشته باشید اما میتوانید پیج های مختلف را با گوشی خود و ID پیج را سرچ کنید.

عدم اعتماد به افراد مختلف: نکته سوم این است که تصور کنید در دنیای اینترنت با شخصی دوست شده اید یا حتی یکی از دوستان خودتان، لینکی برای شما ارسال می کند که به شما می گوید برای ورود به اینستاگرام از آن استفاده کنید یا این یک پست بامزه است که می توانید ببینید. اگر روی لینک کلیک کردید و یک صفحه ورود برای شما باز شد و حتی از شما نپرسید که آیا می خواهید لینک را با اینستاگرام باز کنید، بهتر است که کمی به این موضوع شک کنید.

در این مقاله در ایران سوشیال؛ مجله امنیت شبکه های اجتماعی، تلاش داشتیم تا شما را به صورت کامل با حملات فیشینگ و هک اینستاگرام با صفحه جعلی آشنا کنیم تا بتوانید از هک شدن به این روش در Instagram جلوگیری کنید.

«اطلاعیه ی مهم»

با درود و احترام بدینوسیله به اطلاع می رساند: فعالیت تیم کارشناسان و متخصصین، صرفاً در جهت آموزش و اطلاع رسانی در خصوص اقدامات پیشگیرانه به منظور افزایش سطح آگاهی و امنیت کاربران شبکه های اجتماعی و جلوگیری از دستیابی غیر مجاز به داده های شما در سیستم های رایانه ای ( هک شدن ) می باشد و این مجموعه هیچ گونه خدماتی در راستای درخواست هک، مسوولیت و پیامدهای ناشی از آن را تحت هیچ عنوان و به هیچ شرطی نمی پذیرد. امیدواریم مطالعه ی مستمر موضوعات آموزشی ما و دنبال کردن آنها ضمن سودمند بودن، راهی مطمئن و قابل اعتماد برای ارتقای امنیت و افزایش درصد ضریب جلوگیری و نفوذ به حوزه های شخصی و خصوصی شما باشد.

آسودگی خاطر شما در استفاده از رسانه های اجتماعی و کمک به محافظت از داده هایی که در فضای مجازی به اشتراک می گذارید هدف و آرمان ماست.

با تجدید احترام