سئو داخلی چیست ؟ آموزش سئو داخلی سایت | فاکتور های سئو ON-page یا Onsite

همانطور که در صفحه سئو چیست گفتیم ۳۰% از فاکتور های رتبه بندی موتور جستجو گوگل شامل عوامل سئو در داخل سایت می شوند که به آن سئو Onsite گفته می شود.


سئو داخلی یکی از انواع سئو است و پیاده سازی عوامل تاثیر گذاری بر روی سئو داخلی سایت باعث رشد چشم گیر رتبه کلمات کلیدی در موتورهای جستجو می شود.


سئو داخلی چیست؟

سئو داخلی چیست


به مجموعه اقداماتی در داخل سایت برای ایجاد ارتباط بهتر میان کاربر و موتورجستجو انجام می شود سئو داخلی گفته می شود.


سئو فاکس

بستگی به میزان رقابت کلمات کلیدی دارد اما آمار های حاکی از آن است که سئو سایت داخلی حدودا ۴۰% از فاکتورهای رتبه بندی گوگل را در بر می گیرد.


آموزش مرحله به مرحله فاکتور های سئو داخلی سایت


در نظر داشته باشید که به دلیل نامعلوم بودن فاکتورهای رتبه بندی گوگل محتوا این چک لیست تا حدی بر اساس میزان اهمیت طبقه بندی شده است:


۱- E-AT


E-A-T که مخفف Expertise، Authentityness and Trustworthiness است، چارچوبی است که ارزیابی کنندگان گوگل از آن برای ارزیابی تولید کنندگان محتوا و صفحات وب و به طور کلی استفاده می کنند.


گوگل همیشه به محتوا سئو شده و با کیفیت بالا توجه ویژه ای داشته است. این موتور جستجو می خواهد اطمینان حاصل کند که وب سایت هایی که دارد محتوای با کیفیت بالا رتبه بندی بهترین در نتایج جستجو کسب کنند و سایت هایی که محتوای کم کیفیت ایجاد می کنند کمتر دیده شوند.


بین آنچه گوگل به عنوان محتوای با کیفیت در نظر می گیرد و آنچه در نتایج جستجو نشان داده می شود رابطه مستقیمی وجود دارد. E-A-T به نوعی در نتایج جستجوی ارگانیک گوگل نقش دارد. این بدان معنی است که E-A-T باید در استراتژی سئو شما مورد توجه قرار گیرد.


۲- نگارش محتوا


نوشتن بر اساس اصول سئو به معنای سئو محتوا با در نظر گرفتن موتورهای جستجو و کاربران است. استراتژی تولید محتوای جامع SEO فراتر از تحقیق در مورد کلمات کلیدی و این موارد است.


صرفاً تولید محتوا به خاطر آن کاری نخواهد داشت. به یاد داشته باشید که شما برای افراد محتوا می نویسید – بنابراین این محتوا باید با کیفیت و مرتبط باشد.


۳- Cannibalization (هم نوع خواری)


درست یا غلط؟ هرچه تعداد صفحات شما بیشتر باشد و یک کلمه کلیدی را هدف قرار دهید ، رتبه بهتری برای آن کلمه کلیدی خواهید داشت.


غلط!


هدف قرار دادن یک کلمه کلیدی خاص در چندین صفحه می تواند باعث “هم نوع خواری کلمات کلیدی” شود که دارای نتیجه فاجعه آمیزی برای شما است. هنگامی که چندین صفحه لندینگ برای یک کلمه کلیدی رتبه بندی می کنید ، در واقع با خودتان رقابت می کنید.


مهم است که مشخص کنید آیا کنیبالیزیشن در وب سایت شما وجود دارد یا خیر و باید بلافاصله آن را برطرف کنید.


۲- سئو تصاویر


قبلا در صفحه سئو تصاویر به موارد مهمی اشاره کردیم که توصیه می کنیم حتما آن ها را مطالعه کنید. افزودن تصاویر روش خوبی برای جذابیت بیشتر صفحات وب شما است. اما همه تصاویر برابر نیستند – حتی برخی می توانند وب سایت شما را کند کنند.


بهینه سازی تصاویر به شما کمک می کند تا از یک دارایی با ارزش سئو استفاده بهینه کنید، بهینه سازی تصویر مزایای بسیاری دارد ، مانند:


۴- تعامل با کاربر


تقویت عناصر سئو در وب سایت شما تنها نیمی از تلاش است. نیمه دیگر این است که اطمینان حاصل کنید که کاربران سایت شما را ترک نخواهند کرد – اما در عوض، آنها همچنان به مشاهده محتوای شما ادامه داده، با آن ارتباط برقرار می کنند و برای اطلاعات بیشتر به وارد دیگر صفحات سایت شما می شوند


حفظ کاربران به خودی خود یک چالش بزرگ است، اما مطمئناً عملی است. برای افزایش تعامل کاربر ، روی جنبه هایی از جمله سرعت لود سایت و سئو موبایل تمرکز کنید.


۵- استفاده از تگ های مهم در سئو


تنها چند تگ مهم در HTML وجود دارد که ارتباط آنها با سئو مستقیم است مانند تگ آلت که در صفحه سئو تصاویر به آن پرداخته ایم، ما قبلا در صفحه تگ های مهم سئو به معرفی مهم ترین و تاثیر گذار ترین متا تگ های سئو پرداخته ایم لذا به جای توضیح در اینجا شما را به خواندن آن دعوت می کنیم.


۶- شناخت الگوریتم های گوگل


شاید با خود بگویید شناخت الگوریتم های گوگل ربطی به سئو Onsite ندارد اما در واقعیت اینطور نیست چرا؟ به این دلیل که شما با شناخت این الگوریتم ها درک بهتری نسبت به گوگل پیدا کرده و در راستای بهبود سئو سایت از آن استفاده می کنید 🙂


۷- آدرس صفحه کوتاه با درج کلمه کلیدی


معمولا آدرس صفحه بیانگر محتوای داخل آن است پس بهتر است کوتاه و در عین حال کاربردی باشد. گوگل به ۵ کلمه اول در آدرس صفحه اهمیت بیشتری نسبت به مابقی می دهد. تحقیقات نشان داده است که آدرس های کوتاه و متمرکز نتایج بهتری را کسب می کنند.


جالب است بدانید وجود کلمه کلیدی اصلی یا مترادف در آدرس از نظر ارزش گذاری جزو کم اهمیت ها بوده و در ۲۰۱۹ از اهمیت بالایی برخوردار نیست.


معمولا آنکر تکست لینک های خارجی حاوی کلمات URL می باشند پس وجود کلمه کلیدی در آدرس می تواند در دراز مدت به یکی از موثر ترین عوامل تاثیر گذار بر بهبود سئو تبدیل شود.


به این نکات دقت کنید:


از URL پیش فرض CMS استفاده نکنید.

استفاده کلیدواژه در ابتدای تگ عنوان.

URL شامل عبارت کلیدی اصلی باشد.

ترجیحا از URL فارسی استفاده کنید.

۸- کلمه کلیدی در ابتدای تگ عنوان


تگ عنوان صفحه مهم ترین فاکتور سئو داخلی سایت است. نگاهی به لیست زیر کنید:


استفاده از کلمات هم خانواده

عنوان بیشتر از حد تعیین شده نباشد

استفاده از کلمات کلیدی طولانی

کلمه کلیدی را تکرار نکنید

۹- سر تیتر (Heading)


سرتیتر ها از مهم ترین بخش های سئو داخلی هستند، در بسیاری از مواقع کاربر به دلیل عدم وجود زمان کافی یا هر دلیل دیگری تنها اقدام به بررسی سرتیتر های صفحه کرده و از خواندن کل مطلب خودداری می کنند.


در این بین تگ H1 مهم ترین آنهاست و H2، H3، H4، H5 به ترتیب ارزش گذاری می شوند، این تگ پس از عنوان مهم ترین تگ در داخل صفحه از دیدگاه موتورهای جستجو است.


۱۰- مالتی مدیا: تصویر، ویدئو، پادکست


صفحه ای که در آن مالتی مدیایی تصویری، ویدئویی یا حتی صوتی باشد چندین و چند برابر ارتباط بهتری با خواننده بر قرار میکند. وجود ویدئو، پادکست، تصاویرو اینفوگرافیک زمان ماندگاری کاربران در سایت را افزایش داده و باعث پایین آمدن نرخ بانس ریت می شود.


نکته: بانس ریت به میزان زمان ماندگاری کاربر در سایت گفته می شود.


۱۱- استفاده از کلمات مکمل در تیتر


با به کار گیری از ابزارهای تحقیقات کلید واژه کلمات مرتبط با کلمه اصلی یا کلمه ریشه ای را پیدا کنید و سپس در H1 در H2 از آن ها استفاده کنید.


۱۲- کلمه کلیدی در پاراگراف اول


این یکی سادست کلمه/کلمات کلیدی را در پاراگراف اول بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ کلمه ابتدایی صفحه قرار دهید. این بخش از محتوا معرفی نامه نامیده می شود و مفهوم سئو کل صفحه را به صورت خلاصه شده به کاربر می رساند پس در نوشتن آن کمی حوصله و خلاقیت به خرج دهید. کاربران معمولا پس از مطالعه بخش ابتدایی صفحه تصمیم به ماندن یا ترک صفحه می کنند.


۱۳- طراحی ظاهر سایت


اگر ظاهر سایت اولین عامل در جذب رضایت یوزر نباشد بدون شک دومین است. این که چطور سایت را طراحی کنید کاملا بستگی به هنر و خلاقیتتان دارد اما یک توصیه ساده: خودتان را به جای کاربر قرار دهید تا درک حاصله از نیاز های او منجرب به باز شدن ذهنتان شود.


۱۴- لینک سازی داخلی


با هر پیوند داخلی درصدی از اتوریتی سایت لینک دهنده را به صفحه لینک شونده منتقل می شود. پس در دادن این لینک ها نهایت وسواس را به خرج دهید.


پروسه لینک سازی داخلی (Internal Link Building) باید طبق اصول و ارتباط درست با صفحه گیرند لینک انجام شود به طور مثال شما با تکرار کلمه کلیدی در انکر تکست فقط و فقط سایت را دچار پنالتی می کنید.


توصیه می کنم مقاله کامل و جامع ما در خصوص لینک سازی با عنوان اصول قواعد و قوانین لینک بیلدینگ را مطالعه کنید.


۱۵- سرعت لود بارگذاری


گوگل هرگز فاکتورهای رتبه بندی خود را به صورت عمومی اعلام نمی کند اما اینبار رسما اعلام کرده که سرعت بارگذاری صفحات وب یکی از سیگنال های رتبه بندی ماست.


سرعت لود صفحه باید در بهینه ترین حالت ممکن قرار داشته باشد اگر از وردپرس استفاده می کنید تا حد ممکن از نصب پلاگین پرهیز کنید، نیاز های سایت حتما باید توسط یک متخصص کدنویسی شوند.


پلاگین ها و قالب های آماده وردپرس به دلیل طراحی عمومی آن ها باعث آسیب رساندن به ساختار سایت، امنیت و سرعت بارگذاری صفحات می شوند.


پس از انجام امور مربوط به کاهش سرعت لود صفحه حتما از طریق تست سرعت سایت زمان و حجم بارگیری اطلاعات سایتتان را اندازه گیری کنید.


سئو داخلی (On-page SEO) چیست؟ ⭐

مجموعه اقداماتی که درون سایت برای ایجاد ارتباط بهتر با کاربر و درک موتور جستجو از محتوای صفحه انجام می شود سئو داخلی سایت می گویند.


مهم ترین فاکتور های سئو داخلی کدام اند؟ ⭐

عنوان صفحه، URL، لینک سازی داخلی


سئو داخلی مهم تر است یا سئو خارجی؟ ⭐

تاثیر گذاری سئو خارجی بیشتر است اما سئو داخلی را نیز نباید نادیده گرفت. سئو داخلی بنای هر سایت است.


آیا سرعت بارگذاری جزو فاکتور های سئو داخلی محسوب می شود؟ ⭐

سئو داخلی جزو فاکتور های سئو تکنیکال است.