لینک شکسته چیست | همه چیز درباره Broken Links | آموزش پیدا کردن لینک شکسته
لینک های شکسته عامل پنالتی گوگل و صعود به صفحه آخر گوگل هستند. بستگی دارد تا با چه سطح دانش به موضوع نگاه کنید. قبل از هر چیزی باید به این سوال پاسخ دهیم که لینک شکسته یعنی چه؟
لینک شکسته چیست
فرض کنید وارد یک رستوران شده اید و یک منو برای سفارش غذا در جلوی شما قرار داده شده است شما غذای مورد نظرتان را انتخاب می کنید اما به هر دلیلی امکان سرو آن توسط رستوران وجود ندارد.
در دنیای وب نیز موضوع همینطور می باشد فرض کنید درباره یک موتور سیکلت مقاله ای قطور و کارآمد منتشر کرده و به سایت رسمی کویر لینک می کنید اما به هر دلیلی وب سایت از دسترس خارج می شود در اینجا لینک به سایت کویر شکسته است.
انواع لینک های شکسته
به صورت کلی تمامی لینک های شکسته به دو بخش تقسیم می شوند:
– لینک های شکسته داخلی
اگر نمی دانید لینک داخلی چیست اینطور تعریفش می کنیم: هنگامی که کاربر بر روی یکی از لینک های موجود در سایت شما کلیک کند و به صفحه دیگری در سایت خودتان هدایت شود آن لینک داخلی (Internal Link) است، اگر همان لینک به صفحه ای داده شود که محتوایی در آن وجود نداشته باشد یا اصطلاحا ۴۰۴ باشد در اینجا یک لینک داخلی شکسته به وجود آمده است.
اصلاح لینک های داخلی شکسته بسیار آسان تر از لینک های خارجی می باشد چرا که به راحتی با استفاده از نرم افزار یا پلاگین های وردپرسی این لینک ها پیدا می شوند.
– لینک های شکسته خارجی
لینک هایی که به صفحه ای خارج از سایت شما داده می شود لینک خارجی (External Link) گفته می شود؛ همانند موضوع قبل اگر لینک خارجی به صفحه خالی از محتوا لینک شده باشد شکسته یا Broken Link است.
لینک های شکسته چطور ایجاد می شوند؟
با ویرایش URL صفحه لندینگ و عدم ریدایرکت آن به صفحه جدید یک لینک شکسته به وجود خواهد آمد البته اگر لینک داخلی به آن صفحه باشد.
حذف صفحه و عدم انتخاب جایگزین برای آن
چطور بروکن لینک ها را شناسایی و حذف کنیم؟
راه های متعددی برای شناسایی و حذف لینک های شکسته سایت وجود دارد اما ما در اینجا قصد داریم تا بهترین روش را به شما معرفی کنیم کافیست تا نرم افزار Screaming Frog را دانلود و نصب کرده و سایت خود را برای یک خزش آماده کنید در انتها وارد تب Response Codes’ tab & ‘Client Error (4XX) a شوید و اینک لینک ها را پیدا کنید.