پارتیشن شیشه ای دوجداره چه کاربردی دارد؟

امروزه از پارتیشن های مختلفی برای جداسازی فضای بزرگ و تبدیل آن به فضای کوچک استفاده می شود. پارتیشن ها انواع مختلفی دارند ، همانند پارتیشن های چوبی ، شیشه ای ، آلومینیومی ، یکی از رایج ترین آنها پارتیشن شیشه ای می باشد. پارتیشن شیشه ای انواع مختلفی دارد که دو نوع پرکاربرد آن تک جداره و دوجداره می باشد.

پارتیشن شیشه ای دو جداره با ایجاد زیبایی منحصربفردی در محیط، به عنوان عایق صدا و حرارت نیز عمل می کند و از اتلاف انرژی، صدای زیاد و همچنین ورود گرد و غبار یا حشرات جلوگیری می کند. از طرفی به دلیل عبور نور از شیشه، استفاده از پارتیشن های شیشه ای دو جداره نور طبیعی محیط را تامین کرده و فضا را دلپذیرتر می کند.

پارتیشن های شیشه ای دو جداره معمولا از شیشه سکوریت یا شیشه لمینت ساخته می شوند. نصب پارتیشن شیشه ای دوجداره می تواند به صورت فریم دار یا فریم لس باشد .پارتیشن ها اگر به صورت فریم دار ساخته شوند ، می توان از فریم های فولادی، آلومینیومی یا چوبی برای اینکار بهره برد . کار نهایی بستگی به سلیقه کارفرمایان دارد. به طور کلی استفاده از پارتیشن شیشه ای در فضای داخلی ساختمان ها و منازل سبکی مدرن و منحصر به فرد ایجاد خواهد کرد. نوع پارتیشن شیشه ای بستگی به سلیقه ی کارفرما و نوع کارایی آن در محیط دارد.

پارتیشن دوجداره


پارتیشن شیشه ای دوجداره اداری

پارتیشن شیشه ای دو جداره اداری از دو لایه شیشه با ضخامت های مختلف تشکیل شده است که فضای میانی این دو لایه با گاز آرگون پر شده است. این شکل از پارتیشن باعث شده است تا عایق خوبی باشند. پارتیشن های شیشه ای دو جداره عایق های صوتی خوبی هستند، بنابراین برای محیط هایی که سر و صدای زیادی دارند مناسب هستند، می توان با بستن درب ، به راحتی و با خیالی آسوده به دور از هیاهوی بیرون به کارخویش ادامه داد. این موانع همچنین عایق های خوبی در برابر گرما هستند و می توانند مصرف انرژی را به میزان قابل توجهی کاهش داده و از اتلاف انرژی جلوگیری کنند. و این مزیت می تواند به کاهش مصرف انرژی در ادارات کمک کند.

پارتیشن های شیشه ای اداری را می توان در انواع مختلف و یا برای حفظ حریم خصوصی بیشتر از نوع مات طراحی کرد. برخی نیز ترجیح می دهند پارتیشن های شیشه ای دو جداره بسازند و در کنار آن از پرده کرکره ای استفاده کنند. با این کار می توان در صورت نیاز به خصوصی سازی پرده ها را کشید و بعد از رفع نیاز پرده ها را کنار زد و شاهد محیط بیرون بود .این نوع پارتیشن ها در دو نوع قاب دار و بدون فریم طراحی و اجرا می شوند.


تفاوت پارتیشن شیشه ای تک جداره و دو جداره

پارتیشن شیشه ای همانطور که عنوان کردیم انواع مختلفی دارند ، دو مدل آن دوجداره و تک جداره می باشد. این دو نوع از نظر ساختار و همچنین کاربرد با هم تفاوت هایی دارند که در ادامه به آن می پردازیم.


پارتیشن های شیشه ای تک جداره حداکثر می توانند تا 60 درصد در برابر آلودگی صوتی عمکرد مفید داشته باشند . در حالی که پارتیشن های شیشه ای با شیشه دوجداره تا 80 درصد می توانند از ورود آلودگی صوتی به داخل جلوگیری کنند.

پارتیشن های شیشه ای تک جداره هنگام نصب فضای کمتری را اشغال می کنند. برای نصب پارتیشن شیشه ای دوجداره حداقل 7 تا 8 سانتی متر فضا لازم است. به همین دلیل پارتیشن های شیشه ای تک جداره به دلیل نیاز به فضای تا 2 تا 3 سانتی متر برای فضاهای کوچک بیشتر مناسب هستند.

پارتیشن های شیشه ای دو جداره به دلیل دو لایه بودن شیشه سکوریت قیمت بیشتری دارند.

پارتیشن های شیشه ای دو جداره بسیار قوی تر از پارتیشن های تک جداره هستند.


قیمت پارتیشن شیشه ای دوجداره

اولین عاملی که قیمت پارتیشن شیشه ای دوجداره را تعیین می کند مساحت فضایی است که قصد دارید پارتیشن را در آن اجرا کنید، به عبارت دیگر باید میزان شیشه لمینت یا شیشه سکوریت مصرفی را تعیین کنید. البته برای نصب شیشه دوجداره می توان از انواع شیشه مات، شیشه نیمه مات، سندبلاست یا رنگی استفاده کرد که هر کدام قیمت متفاوتی دارند. همچنین نوع کیفیت یراق آلات مصرفی ، همچون لولا و دستگیره و فریم نیز می تواند در قیمت نهایی موثر باشد ، گاها برخی از افراد نیاز به خصوصی سازی یک فضا همچون اتاق کنفرانس دارند و از دستگیره های دیجیتالی برای اینکار استفاده می کنند ، این دستگره ها با دادن کد و یا اثر انگشت فرد مشخصی ، باز می شوند که نسبت به دستگیره ها ی معمولی گرانتر می باشد.هر چه یک پروژه به سمت سفارشی شدن پیش رود ، قیمت بالاتری نیز در نهایت خواهد داشت.


منبع: doortis.ir